Uvjeti korištenja weba

Molimo vas da pažljivo pročitate uvjete korištenja prije pretraživanja ove web stranice.

OVI UVJETI KORIŠTENJA REGULIRAJU PRISTUP I PRETRAŽIVANJE OVE WEB STRANICE

Prilikom otvaranja i pretraživanja bilo koje stranice na web stranici Učilišta, kao i preuzimanjem materijala s ove web stranice, prihvaćate sva niže navedena ograničenja i uvjete korištenja u skladu sa zakonima i propisima. Ako ne prihvaćate ove uvjete korištenja, savjetujemo Vam da ne koristite ovu web stranicu ni ne preuzimajte nikakve materijale s iste.

Ovu web stranicu kreira i posjeduje Pučko otvoreno učilište Koprivnica (u daljem tekstu Učilište). Učilište upravlja, kontrolira i ažurira web-stranicu i kao takva ne zamjenjuje savjet stručnjaka.
Informacije o uslugama predstavljenim na web-stranicama Učilišta isključivo su opće informacije o uslugama Učilišta. Svaki korisnik ove web stranice obavezan je poštivati sve važeće zakone o autorskom pravu i pravu intelektualnog vlasništva.

Učilište će poduzeti sve što je potrebno kako bi osigurao točne, precizne i ažurirane informacije na ovoj web stranici, ali ne daje nikakve garancije niti preuzima odgovornost u pogledu njihove točnosti, korisnosti ili potpunosti. Svaki korisnik ove web stranice suglasan je sa činjenicom da je rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice isključivo na korisniku. Učilište i bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je surađivala u izradi ovih web-stranica, ne odgovara za direktnu, slučajnu, posljedičnu, indirektnu ili kaznenu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja ili nemogućnosti korištenja ovih stranica, odnosno zbog bilo kakve pogreške ili propust u sadržaju.

Korisnici na vlastiti rizik prenose ili dobivaju informacije, a na korisnicima je odgovornost za rizik koji proizlazi u odnosu na njihov pristup ovoj web stranici i internetu općenito. Učilište neće biti odgovorno za bilo kakvo oštećenje korisnikovog računalnog sustava koji mogu nastati u vezi s pristupanjem web stranici ili bilo kojoj poveznici, ako ih ima.
Učilište nije upoznato sa sadržajem na mrežnim stranica trećih osoba koje sadrže poveznice na web stranice i ne preuzima nikakvu odgovornost za te sadržaje, niti sadržaje bilo kojih drugih povezanih stranica.

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da vas sva preusmjeravanja s naših web stranica upute na web stranice čiji je sadržaj kvalitetan u smislu da ne potiče negativnosti. Međutim, stranice i adrese na webu se brzo mijenjaju, i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo. Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s Pravilima zaštite privatnosti na web stranici www.pou-kop.hr ili u vezi s vašim iskustvima s ovom web adresom, molimo vas da nam se javite na: informatika@pou-kop.hr.

Učilište može u svakom trenutku i bez prethodne najave promijeniti ove pravne informacije i uvjete korištenja ažuriranjem ove objave. Promjene su obavezujuće za korisnike, stoga je preporuka svim korisnicima da redovno prate promjene pravnih informacija i uvjete korištenja.

Sva prava pridržana, 2019.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica