Prijavite sa na našu mailing listu

25. svibnja 2018. godine na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR). Uredba se odnosi na povećanje sigurnosti, privatnosti i transparentnosti osobnih podataka, a koja će se primjenjivati u svim zemljama Europske Unije. Kako bismo Vas i dalje mogli informirati o programima koje organiziramo u našoj dvorani „Domoljub“ i kinu „Velebit“, poštujući GDPR regulativu, potrebna nam je Vaša privola.

Ukoliko ne dobijemo Vašu privolu za nastavak korištenja Vaših podataka, nećete dobivati obavijesti Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica.

Ako se pretplatite na primanje poruka na Vašu e-mail adresu koju ste unijeli u obrascu će stići poruka za potvrdu i autorizaciju Vaše e-mail adrese.

* obavezna polja

Želim putem e-maila primati novosti Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica za:


Ako se pretplatite na primanje poruka, u bilo kojem trenutku možete se odjaviti s naše mailing liste na poveznici Unsubscribe odnosno Otkazati pretplatu ili nas kontaktirate na informatika@pou-kop.hr. Klikom u nastavku prihvaćate uvjete korištenja.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica koristi Mailchimp kao marketinšku platformu. Klikom u nastavku na Prijava, potvrđujete da će vaši podaci biti preneseni na Mailchimp za obradu. Saznajte više o Mailchimpovoj privatnosti ovdje.


Pučko otvoreno učilište Koprivnica