Zvjezdan Ružić u Domoljubu predstavlja Pianotron

Pianotron je posljednji u nizu projekata hrvatskog pijanista, aranžera i skladatelja Zvjezdana Ružića za kojega postoji samo jedna stvar koju voli više od svoje glazbe: iskoračivanje iz svih znanih zona komfora. Kreativan i inovativan kakav jest, njegov je rad prepoznala i publika i struka u Hrvatskoj i svijetu (Europa, Kina, Japan). Prošle godine u ovo doba radio je na dovršavanju posljednjeg u nizu albuma, Delightful F. Jedanaest kompozicija skladao je i odsvirao na dotad nečuvenoj kombinaciji instrumenata, koncertnom klaviru i mellotronu, prvom analognom sintisajzeru kojeg su popularizirali Beatlesi. Mellotron svira svojom lijevom rukom, a klavir desnom i na taj način savršeno pomiruje svoje dvije strane: razigranog idealista i ozbiljnog pijanista.

Ovaj nepopravljivi romantik inspiraciju pronalazi u ljubavi, djetinjstvu i državi iz koje je potekao i svaku skladbu poprati iskrenom i šarmantnom pričom koja objašnjava kako je koja skladba nastala, zbog čega se njegova publika još više zaljubljuje u njega i njegov rad. On publiku vodi na putovanje u svoj svijet u kojima notama vješto oslikava željene atmosfere, scene, čitave priče gdje vrijede neka druga, iskrenija, nježnija i romantičnija pravila, zbog čega nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dvorana „Domoljub“

18. srpnja 2020. (subota) u 20:00 sati

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn možete kupiti u Domoljubu ili rezervirati na broj telefona 621-106. Cijena ulaznica za studente, učenike i umirovljenike je 20,00 kn.

Koncert će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen.

Koncert se održava uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!