Stand up show “BOCA ISTINE”

Komičari: Tin Sedlar, Marko Dejanović, Goran Vinčić

Boca istine:
“Istina je, trojica smo komičara: jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Zajedno smo u BIS Comedy kolektivu. Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.”

Tin Sedlar
– Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović
#NapušenaPanda– Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić
#Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

Dvorana „Domoljub“

10. studenog 2020. (utorak) u 20:00 sati

Zbog nepredviđenih okolnosti, stand up show Boca istine odgađa se za 10. studenog u 20:00 sati. Za navedeni termin vrijede ulaznice koje su već kupljene, a ako nekome ne odgovara novi termin izvedbe, povrat novca može dobiti na blagajni Domoljuba. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn možete kupiti u Domoljubu, rezervirati na broj telefona 222-390 ili na e-mail adresi kultura@pou-kop.hr.
Za kupnju od 6 i više ulaznica ostvarujete cijenu ulaznice od 40,00 kn.
Predstava će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen.

Sukladno novim mjerama te uputama i preporukama vezanima uz organizaciju okupljanja dužni smo voditi evidenciju svih sudionika. U evidenciji se prikupljaju osnovni podaci sudionika: ime, prezime, te broj telefona ili mobitela.
Kako bismo ubrzali ulaz publike te smanjili kontakte pripremili smo Vam online obrazac koji možete ispuniti putem poveznice.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!