Prvi muževi bacaju se u vodu

Autor: Matko Elezović
Glumi: Jadranka Elezović

Duhovita je to komedija koja progovara o vječitoj temi muško-ženskih odnosa iz pogleda sasvim različitih ženskih likova. A sve one, i to čak njih šest, u Split donosi samo jedna glumica – legendarna Jadranka Elezović. Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost, a najaktualnija je ona babe Stane Skorupvić iz serije “Na granici”.

I ovu komediju, kao i prethodne, autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame. Izvrsne reakcije publike već na prvim izvedbama dokaz su da je „Tvornica smijeha“ ponovo ostvarila komediju koja će biti rado gledana i posjećena, a glumica Jadranka Elezović po tko zna koji put je oduševila.

Dvorana „Domoljub“

28.veljače 2020. (petak) u 19:30 sati

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn možete rezervirati na email kultura@pou-kop.hr ili kupiti u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica