Poziv na predavanje: „Utjecaj medija na mozak u razvoju“

Pozivamo vas  u Pučko otvoreno učilište Koprivnica na drugu od dvanaest radionica/predavanja u ciklusu predavanja „Susreti s….“.

Predavanje  „Utjecaj medija na mozak u razvoju“ održat će se u srijedu 27. ožujka 2019.  u 17:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu KoprivnicaTrg bana Josipa Jelačića 6 (ulaz iz dvorišne strane), dvorana 2, prvi kat. 

O predavanju: U suvremenom svijetu svakodnevno smo okruženi različitim elektroničkim medijima. Oni također preuzimaju sve veću ulogu u obiteljskom okruženju, ali i u odgojno-obrazovnoj i edukacijsko rehabilitacijskoj paradigmi. Gledanje u ekrane počinje od samog rođenja djeteta, te se broj sati provedenih ispred ekrana povećava s dobi djeteta.  Kako i u kojoj mjeri mediji utječu na razvoj djece, kada mogu biti štetni, a kada poticajni za razvoj, neka su od pitanja  na koja ćemo pokušati naći odgovore.

O predavaču: Eva Brlek magistrirala je edukacijsku rehabilitaciju na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Nakon fakulteta pohađa petogodišnju  poslijediplomsku edukaciju iz realitetne psihoterapije u organizaciji William Glasser instituta iz Los Angelesa i Inštituta za Realitetnu terapiju u Kranju, te je stekla zvanje psihoterapeut pod supervizijom. Trenutno pohađa doktorski studij „Mediji i komunikacija“  na Sveučilištu Sjever.  Završila je mnoštvo dodatnih tečajeva iz dječjeg razvoja, te terapijskih postupaka koji doprinose razvoju sposobnosti, znanja, i interesa kod djeteta. Radi u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar kao defektolog-rehabilitator. Vlasnica je i direktorica Kabineta za razvojnu podršku i savjetovanje „Nueva“, koji je prvi kabinet na području Varaždinske županije koji nudi usluge razvojne procjene, edukacijsko rehabilitacijsku podršku, te psihoterapijsko savjetovanje.

Cijena predavanja: 150,00 kuna ( u cijenu je uračunat PDV).

Prijavu na predavanje možete izvršiti putem sljedeće poveznice PRIJAVA do 25. ožujka 2019.

Broj mjesta na predavanju je ograničen.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti mr. sc. Kseniji Krušelj na e-mail adresu: ksenija.kruselj@pou-kop.hr

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!