Održano „Kolektivno sjećanje grada – dani prikupljanja fotografija o Domoljubu 1919.-2019.“

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, Muzeja grada Koprivnice i Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u četvrtak 14.03.2019. i u petak 15.03.2019. godine održala se dvodnevna akcija prikupljanja fotografija pod nazivom „Kolektivno sjećanje grada – dani prikupljanja fotografija o Domoljubu 1919.-2019.“.

Samom akcijom „Kolektivno sjećanje grada – dani prikupljanja fotografija o Domoljubu 1919.-2019.“  prikupile su se 163 fotografije od 22 donositelja fotografija te su zabilježene 94 priče.

Zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su se uključili u akciju i podijelili s nama uspomene iz svojih foto albuma. Također, zahvaljujemo i svim stručnjacima i medijima koji su doprinijeli uspjehu akcije i ostvarenju zajedničkih ciljeva. Na taj način smo prikupili i sačuvali od zaborava uspomene koje nas vežu uz događanja i priredbe koje su se u proteklih 100 godina odvijali u dvorani Domoljub.

Ovim putem  pozivamo  sve građane koji nisu uspjeli doći sa svojim fotografijama za vrijeme dvodnevne akcije da to učine radnim danom u jednoj od naših ustanova i doprinesu kolektivnom sjećaju grada na naš Domoljub.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!