ODRŽAN DRUGI TRANSNACIONALNI SASTANAK PROJEKTA „CHAIN EXPERIMENT IN PRESCHOOL“

Članovi projektnog tima POU Koprivnica i DV Tratinčica sudjelovali su od 27. do 29.rujna 2019. na transnacionalnom sastanku projekta iz Erasmus + KA2 projekta „Chain experiment in preschool“ u Tagliacozzu u Italiji.

Cilj projekta je povezati ustanove za obrazovanje odraslih i vrtiće s ciljem ojačavanja multigeneracijske suradnje te razmjena ideja, praksi i metoda za implementaciju lančanog pokusa u vrtićima. Planirane aktivnosti sastoje se od 5 petodnevnih radionica za izradu lančanog pokusa, izrade vodiča za izradu lančanog pokusa, implementacija pilot programa u vrtićima te diseminacijskih aktivnosti.

Na sastanku su prezentirani rezultati projekta u prvoj godini provedbe, fincijsko izvješće, prezentacija evaluacijskog upitnika te upitnika za indikatore projekta, te je predstavljen plan rada u drugoj godini projekta.

Za projektni tim slijedi petodnevni  trening u Poljskoj, od 20. do 26.listopada 2019., a Koprivnica će biti domaćin treninga u siječnju 2020., te transnacionalnog projektnog sastanka u rujnu 2020.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica