Najbolji splitski stand-up komičari prvi put u Koprivnici!

Stand-up komičari SplickeScene, u četvrtak 28.11.2019. u 20h nastupaju u Dvorani Domoljub!

Nakon brojnih rasprodanih nastupa u Splitu, Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, najbolji splitski komičari prvi put dolaze u Koprivnicu. Ekipa iz kolektiva SplickaScena oduševljava publiku gdje god nastupaju, no stigao je trenutak da se i publici u Koprivnici pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

U studenom imaju gust raspored s preko 20 zakazanih nastupa. Iako je ponekad stresno, velik im je gušt pa naporno putovanje i manjak sna nadoknadi publika svojim smijehom i aplauzom, a to im je najveća nagrada i motiv. Za nadolazeće gostovanje u Koprivnici su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Naravno, njihov subotnji show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online. S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer im je uvijek želja nasmijati što veći broj ljudi, posebno u mjestima u koja prvi put idu. Bit će to prava terapija smijehom, za sve one koji su, nošeni svakodnevnim obvezama, zaboravili kada su posljednji put plakali od smijeha.

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ je na rasporedu u četvrtak 28. studenog s početkom u 20 sati u Dvorani Domoljub (POU Koprivnica). Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji su dostupne online preko sustava Entrio te fizički u Ghetaldus optika, Florijanski Trg 12, Koprivnica  (pon – pet 08-18h / sub 08-13h).

Vidimo se!

* Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!