Mudra sova i lukava lisica

Teatar Gavran – Lutkarski igrokaz

Autor: Miro Gavran
Glumci: Jakov Gavran, Luka Bjelica i Davor Kovač
Režija: Jakov Gavran
Glazba: Hana Huljić
Dramaturg: Hrvoje Seršić
Trajanje predstave: 35 minuta

Nakon prošlogodišnje uspješnice „Doktor od životinjica“, Dječja scena Teatra Gavran za ovu kazališnu sezonu priprema novi igrokaz „Mudra sova i lukava lisica“, čiji je autor Miro Gavran, lektirni pisac za djecu i mlade, te hrvatski kandidat za međunarodnu nagradu ANDERSEN 2016., najznačajniju svjetsku nagradu za svjetsku književnost.

Autor lutaka i redatelj predstave je magistar glume i lutkarstva Jakov Gavran, dok je originalnu glazbu skladala Hana Huljić. U predstavi će nastupati diplomirani glumci – lutkari Luka Bjelica i Davor Kovač, koji su ovladali tehnikom lutkarskog zanata. Dramaturg na predstavi je sveučilišni profesor i doktor lutkarstva Hrvoje Seršić.

Priča ovog igrokaza je namijenjena djeci od 3 do 9 godina, događa se u šumi, a glavni junaci su šumske životinje, koje sve odreda imaju karakteristike ljudskih bića. U nježno edukativnoj predstavi djeca će se susresti s marljivom vjevericom čiju zimnicu ukrade lisica i koja uz pomoć mudre sove uspijeva povratiti svoje blago, ali i steći samopouzdanje koje je u životu nužno svakom živom biću.

Dvorana „Domoljub“

25. rujna 2020. (petak) u 18:00 sati

Ulaznice po cijeni od 20,00 kn možete kupiti u Domoljubu ili rezervirati na broj telefona 621-106.
Predstava  će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stoga je broj ulaznica ograničen.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica