Miro Gavran: TRAŽI SE NOVI SUPRUG SATIRIČKO KAZALIŠTE KEREMPUH

Redatelj: Željko Königsknecht

Dramaturgija: Željko Königsknecht

Kostimografkinja: Tanja Rodd

Scenografkinja: Nina Mia Čikeš

Glazba: Mario Mirković

Igraju: Anita Matić Delić, Damir Poljičak, Željko Königsknecht

˝Traži se novi suprug˝ neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova. Miro Gavran, jedini živući dramatičar u Europi koji ima kazališni festival posvećen isključivo njegovim dramama, u ovom djelu s izrazitim simpatijama oslikava prepoznatljive junake naše svakodnevice koji nastoje ostvariti svoje snove i ambicije. Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je  ova komedija odigrana preko 100 puta, u Zagrebu i Hrvatskoj. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit.

Željko Königsknecht ovom će komedijom proslaviti 35. obljetnicu svog umjetničkog djelovanja u Satiričkom kazalištu ˝Kerempuh˝, gdje je u svojoj impozantnoj karijeri odigrao 69 naslova, odnosno, više od 5.000 predstava i u njima ostvario 140 uloga.

Dvorana „Domoljub“

30. listopada 2019. u 19:30 sati

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn možete rezervirati na email kultura@pou-kop.hr ili kupiti u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!