Dvodnevne radionice – Osnove filmskog stvaranja

Steknite teorijsko i praktično znanje o osnovama filmskog stvaranja, kroz vještine pisanja scenarija, režije i produkcije, i to kroz dvije dvodnevne radionice – prva krajem kolovoza tijekom koje ćete steći teorijska znanja te druga krajem rujna tijekom koje ćete steći praktična znanja rada na filmu. Tako će znanja iz prve radionice polaznici već moći primijeniti tijekom druge radionice.

Posvećujemo se svakom polazniku i prilagođavamo radionicu imajući na umu profil i prijašnje znanje polaznika, koje ćemo djelomično ispitati upitnikom kojeg ispunite prilikom upisa na radionice, a djelomično na licu mjesta, kroz timski rad i rasprave.

Film nitko ne može napraviti sam, već uvijek nastaje u timskom okruženju, a kroz ove radionice ćemo se puno zabaviti i naučiti, kroz timski rad i stvaranje ideja.

Konkretno, odvijanje radionica je kako slijedi:

1. ciklus: 28. i 29. kolovoza 2020.

2. ciklus: krajem rujna 2020.

Obrazac za prijavu možete ispuniti ovdje.

Radionice će se održavati u Domu mladih, Hrvatske državnosti 10, Koprivnica.

Voditeljica radionice je Karla Lulić, producentica, redateljica i scenaristica Dobrog filma, prve udruge za filmsko stvaranje u Koprivnici. U slučaju da se prijavi veći broj polaznika od mogućeg, voditeljica radionice zadržava pravo odabira polaznika.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica