25.11. Stand up & koncert: Jimmy Stanić
Objavljeno: 14.11.2017. 12:38:49

 


STAND-UP & KONCERT


JIMMY STANIĆ


NEPONOVLJIVA LEGENDA HRVATSKE GLAZBENE SCENE NASTUPA U DVORANI DOMOLJUB


U SKLOPU NOĆI KAZALIŠTA U SUBOTU 25. STUDENOG U 19:30 SATI


Porina za životno djelo ove je godine proslavio 88. rođendan i obilježio 50-tak godina karijere, a i dalje neumorno nastupa – kao jedan od prvih i pravih showmana na ovim prostorima. Njegov nedavni koncert u klubu Močvara u Zagrebu, osim što je napunio klub do zadnje stolice i komada poda, privukao je i nekoliko generacija koje veže ljubav prema Jimmyjevim pjesmama, ali i prema njegovim karakterističnom stand-up showu. 


Jimmy Stanić, legenda hrvatske glazbene scene, nastupit će u sklopu Noći kazališta u koprivničkoj dvorani Domoljub sa suprugom Barbarom Trohar, uz pratnju glazbenog sastava Scharf Trio koji čine Mario Igrec (gitara), Mladen Baraković (bas) i Julije Đula Njikoš (klavir).


Kabare koji već šezdeset godina gledatelje privlači šarmom ovog starog Zagrepčana koji izvodi najpoznatije pjesme iz svoje karijere, a sve to, još, začinjuje već nadaleko poznatim duhovitim komentarima iz svojega života...Jimmy stand-up show, možda, je danas i ponajbolje što kabaretska scena može ponuditi, jer spaja tradiciju zagrebačkog kabarea i sadašnjost.


Ulaznice po cijeni od 50,00 kn možete kupiti na blagajni Domoljub radnim danom od 7:00 do 19:00 sati ili rezervirati na telefon 048 222 390 ili e-mail kultura@pou-kop.hr.