30.8. Predstava za djecu: "Priča mi se priča"
Objavljeno: 27.7.2017. 8:24:46
u dvorani "Domoljub" s početkom u 18:00 sati

 


„PRIČA MI SE PRIČA“


Prije početka nove školske godine i obaveza koje dolaze sa njom, opustite se i uživajte u kazališnoj predstavi „Priča mi se priča“ zagrebačkog Teatra Poco Loco u suradnji s Centrom za mlade Ribnjak.Redateljica: Renata Carola Gatica


Glumci: Maja Katić, Zrinka Kušević, Dean Krivačić, Dunja Fajdić i gosti


«Priča mi se priča» jedinstven je projekt u trenutnoj kazališnoj ponudi za najmlađe, a osmišljen je kao pripovijedanje bajki. Profesionalni glumci uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu kulisu čitaju poznate priče u formatu koncertnog čitanja čime se želi istaknuti važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja.


Pripovijedanje bajki obojano je vizualnim efektima i glazbom na živim instrumentima kako bi se djeci obogatilo iskustvo čitanja i zadržala njihova pažnja. Na taj način djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i dobivaju priliku upoznati različita glazbala.


30. kolovoza u 18:00 sati


U DVORANU DOMOLJUB, Starogradska 1, Koprivnica.


Ulaznice su u prodaji od 1. kolovoza 2017. na blagajni Domoljuba. Zbog manjeg kapaciteta gledališta koje će za djecu biti postavljeno na pozornici, broj ulaznica je ograničen.