8.6. Kazališna predstava: "Zaboravi Hollywood"
Objavljeno: 26.5.2017. 8:05:04
u dvorani "Domoljub" s početkom u 19:30 sati

 


ŽELJKO K?NIGSKNECHT U KOMEDIJI KOJA ODUŠEVLJAVA PUBLIKU DILJEM SVIJETA:


„ZABORAVI HOLLYWOOD“


8. LIPNJA U DOMOLJUBU


U protekla dva desetljeća "Zaboravi Hollywood" premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.


Autor predstave je Miro Gavran, a u njoj glume  Željko Königsknecht i Jakov Gavran. Režiju potpisuje Miroslav Međimorec, scenografiju Jasmina Pacek, a za glazbu u predstavi zadužen je Neven Zebić.


 


Predstava započinje u 19:30 sati, a ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se kupiti na blagajni Domoljuba (Starogradska 1, Koprivnica) radnim danom od 7:30-19:00 sati ili rezervirati putem e-maila kultura@pou-kop.hr ili na telefon 048 222 390.